Iz svog ureda

Snimio NLO iznad Sydneya

showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodski glumac Russell Crowe postavio je na YouTube video za kojeg tvrdi kako prikazuje NLO.

Oscarom nagrađeni glumac video je objavio sa svog Twitter profila s porukom: 'UFO? Time Lapse fotografije snimljene iz mog ureda u Woolloomooloo (prave su)'.

Video traje 23 sekunde i prikazuje pravokutnu svjetlost na nebu iznad Sydneyja kao i odbljesak na zemlji. Ovo veliko iznenađenje je snimljeno nakon što je Russellow prijatelj namjestio fotoaparat u glumčevom uredu kako bi snimio voćne šišmiše u botaničkom vrtu smještenom u sydneyskom kvartu Woolloomooloo.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Nakon postavljanja videa na YouTubeu pojavili su se, kako je to bilo i za očekivati, različiti komentari - od onih koji smatraju kako je sve namješteno do onih koji vjeruju poznatom glumcu. Kako bi razuvjerio sumnjivce u autentičnost fotografija, glumac je na Twitteru napisao koji je fotoaparat koristio i kako su fotografije zapravo nastale.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

48-godišnji Russell Crowe je najpoznatiji po ulogama u filmovima L.A. Confidential (1997), American Gangster (2007) i Gladiator (2000). Ovaj posljednji mu je donio Oscara u kategoriji glavne muške uloge. Posljednji film kojeg je snimio, Broken City, premijerno je prikazan u Velikoj Britaniji početkom ovog mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS