Javnost želi odgovore

TKO JE UBIO JELENU? Policija privela jednog mladića, a za njegovim bratom još traga

showbuzz DNEVNIK.hr

Dok su obitelj i prijatelji ispratili Jelenu na posljednji počinak, policija neumorno radi na rješavanju ovog jezivog zločina.

Pjevačica Jelena Krsmanović ubijena je 2. travnja. Njezino je tijelo pronađeno u jarku blizu mjesta na kojem je svakodnevno trčala. Nesretna Jelena zadobila je više od 30 udaraca tupim predmetom što ju je i usmrtilo. Izvori bliski policiji navode kako je vrlo moguće da je Jelena poznavala svog ubojicu, ali isto tako postoji mogućnost da se radi o opsjednutom obožavatelju koji je do Jeleninih osobnih podataka došao putem društvenih mreža.

DNK analizom ispod Jeleninih noktiju nije pronađeno ništa što bi pomoglo istrazi, ali mediji javljaju kako će biti napravljene dodatne analize.

Prijatelji i obitelj danas su se oprostili od Jelene. Na pogrebu je bilo više stotina ljudi između kojih i poznata imena sa srpske estrade.

Policija je na informativni razgovor privela mladića I.R. koji živi nekoliko stotina metara od mjesta zločina. Policija traga i za njegovim bratom koji im je od ranije poznat. Njegov otac tvrdi kako su prije odvođenja njegovog sina detaljno pretresli kuću. Mladić navodno nije osumnjičen, a policiji je poznat zbog pljački zbog kojih je ranije bio zatvaran. Njegov otac tvrdi kako je I.R. bio kod kuće u vrijeme ubojstva, javlja 'Blic.rs'.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS