VELIKA ZVIJEZDA

SJEĆATE LI SE NJEGA? Zapalio je Balkan, a onda nestao sa scene. Pogledajte ga danas!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je pobjegao s malih ekrana Boki 13 zadovoljstvo je pronašao u nečem sasvim drugom.

Sjećate li se Bokija 13? Mladi Makedonac pravog imena Bojan Jovanovski od svog prvog pojavljivanja na malim ekranima postao je prava TV zvijezda. I to zbog svog osebujnog stigla. Ogroman muškarac koji se šminka, oblači u žensku garderobu i štikle prije je bio prava senzacija gdje god se pojavio.

No danas Bokija 13 teško ćete prepoznati. Totalno je promijenio svoj imidž zbog kojeg je postao zvijezda, a ujedno je i drastično smršavio. Danas više nije dio showbusinessa, a svoju popularnost i dalje koristi u promoviranju svoje nove okupacije - humanitarnog rada.

"Danas ne odmaram, već radim u opuštenoj atmosferi. Pored gospodina Svete, malog Luke potrebna je pomoć i mnogim drugim ljudima, svako zaslužuje normalan i dostojanstven život! Dobio sam od mnogih od vas poruke za pomoć raznim ljudima, kao pojedinac, a ne kao socijalna služba od srca ću pomoći da još tri porodice dobiju dostojanstven život!

Dragi moji, ovo vam priopćavam u cilju da podignem svijest kod drugih pojedinaca koji mogu pomoći, posebno velike kompanije, a naročito pozivam na odgovornost nadležne službe i institucije. I za kraj, ima mnogo sličnih sudbina ovima koje nikada nisam javno podijelio, čuvam ih za sebe", napisao je Boki 13 uz fotografiju na Facebooku.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS