ljudski ken

"Osjećam se kao da gori!": Raznim kemikalijama tretirao lice da bi skinuo sloj kože

Rodrigo Alves (FOTO: Profimedia) 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Nikad se ne bih zapustio i nitko nikad neće vidjeti nijednu boru na mom licu", rekao je Rodrigo Alves o sebi.

Rodrigo Alves, poznatiji u svijetu kao "ljudski Ken" pozirao je fotografima prije nego se u jednoj klinici u Marbelli podvrgnuo kemijskom pilingu. Nedavno je Rodrigo objavio da će izvaditi rebro kako bi bio bolje građen, iako su liječnici izrazili brigu za njegova pluća, ako rebro zaista izvadi.

Da mu je ljepota možda i najvažnija, 34-godišnjak pokazao je i podvrgnuvši se kemijskom pilingu, tijekom kojeg se na lice stavlja losion koji u sebi sadrži i kiselinu. Skida se na taj način "stara koža" te se otkriva svježiji, mladi sloj kože na licu.

"Bilo je prilično bolno, lice mi je cijelo crveno! Osjećam se kao da gori! U Marbelli je prilično sunčano te ne mogu sljedećih nekoliko dana izlaziti", otkrio je Alves. "Nikad se ne bih zapustio i nitko nikad neće vidjeti nijednu boru na mom licu. Smatram da bi se i muškarci trebali brinuti o sebi, stavljati noćne kreme i šminku", rekao je ljudski Ken. Inače, dosad je na zahvate potrošio preko 400 tisuća funti te je imao oko 60 raznih operacija i manjih intervencija.

Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS