Kad se ima...

Ljepota Rakitićeve supruge pala u drugi plan, pažnja bila na skupocjenim čizmama i torbi

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Raquel Mauri osvojila je Ivana Rakitića još 2011. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled.

Supruzi Ivana Rakitića javnost se divi zbog ljepote.

Zanosna Španjolka Raquel Mauri hrvatskog reprezentativca osvojila je još 2011. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled.

Iako u početku nije htjela izaći s njim, Ivanova upornost se isplatila, a par je već godinama u skladnom braku te ima dvoje djece.

I Raquel je, uz Ivana, postala medijska te zvijezda društvenih mreža pa ju tako samo na Instagramu prati više od 740 tisuća obožavatelja. Osim besprijekornog izgleda, popularnost joj osigurava i istančan modni ukus koji vrvi dizajnerskim komadima, no tako to ide kada si supruga proslavljenog nogometaša.

Iako Raquel nikada nije bila jedna od onih WAGS-ica koje se vole hvalisati lagodnim životom, nemoguće je ne primijetiti određene skupocjene komade na njoj. Tako je njezina posljednja crno-smeđa kombinacija na Instagramu izazvala itekakav interes.

Naime, samo YSL smeđe čizme s vrtoglavo visokom petom stajale su nešto više od 10 tisuća kuna, a i torbica istog brenda stoji oko 9000 kuna. Njih je iskombinirala na crne hlače i vestu, ali i mornarsku kapu koju ćemo itekako viđati idućih tjedana na ulicama modnih metropola.

No, kad se može, zašto se ne bi priuštilo?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS