No pants day Croatia

VIDEO Građani Zagreba doslovno ostali bez gaća!

showbuzz DNEVNIK.hr

Neobičan događaj koji je zaludio svijet 'No pants day' ili po našem 'skidamo se do gaća' po prvi put održan u Hrvatskoj.

Prvi 'No pants day' održao se davne 1985 godine i od tada se održava svakog prvog petka u svibnju diljem svijeta.

Globalni humanitarni spektakl 'Wings for life' u nedjelju u Zadru

Ovaj otkačeni svjetski događaj navodno je bio ideja organizacije The Knighthood of BUH sa Sveučilišta u Teksasu, a obilježava se na razne načine; od vožnje na biciklima, vožnje u javnom prijevozu, glazbenih koncerata te drugih kreativnih oblika zabave.

Tako se i svakog siječnja održava 'No pants subway ride' koji je započeo sasvim slučajno 2002 kao komičarska šala i postao svjetski fenomen. Ove godine u New Yorku sudjelovalo je 3000 ljudi, a hlače su se skidale u više od pedeset svjetskih gradova te dvadesetak država.

Cilj ovog događaja okupljanje je što većeg broja ljudi koji će nesmetano na javnom mjestu prošetati samo u gaćama te se dobro zabaviti i postati dio spektakularnog svjetskog događaja.

Prvi put i građani Zagreba ove su godine ostali bez gaća! Zanimljivo je i to kako se većina cura bez gaća danas zvalo Ana! Jedna od tih Ana nada se kako je mama neće vidjeti na televizoru zato što doma nemaju televizor, e Ana, Ana, možda mama ima Facebook.
   

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS