Nakon 15 godina

Hoće li bivši Backstreet Boy završiti u zatvoru? Krenula policijska istraga protiv obožavanog pjevača

Nick Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Melissa Schuman digla je prijavu protiv Nicka Cartera te policija sada istražuje slučaj. Nick je prije 15 godina navodno silovao Melissu.

Nekadašnja omiljena pop zvijezda, glazbenik Nick Carter, suočit će se i pred zakonom s optužbama za silovanje. Naime, Melissa Schuman optužila ga je nedavno javno za to, a sada je podnijela i prijavu na policiji. Prošlo je od incidenta već petnaest godina, no istraga o dramatičnim događajima će se provesti. I sama je na Twitteru objavila da će to napraviti.

"Nakon radim ono što sam mislila da više neću moći. Predajem prijavu u policiju", napisala je Melissa. Zahvalila se američkoj nacionalnoj mreži protiv zlostavljanja, silovanja i incesta na podršci koju su joj pružili. Schuman je na svom blogu javno opisala cijeli incident, tvrdeći da ju je Carter silovao kada joj je bilo 18. Kada je objavila priču, Carter se oglasio putem glasnogovornika sa svojom verzijom priče. "Šokiran sam i tužan zbog optužbi gospođice Schuman. Melissa mi nikad nije dala do znanja da ne pristaje na odnos sa mnom. Nakon toga smo snimili i izvodili singl zajedno. Uvijek sam je poštovao i podržavao - i privatno i poslovno", rekao je bivši član Backstreet Boysa.

Dodao je i da nikad nikom ne bi naudio te je nakon skoro 20 godina prvi put čuje za ove optužbe. Da podsjetimo, prema Melissinim riječima, Carter ju je u svom domu prisilio na oralni seks, a potom i silovao. Otkrila je da ga nije tužila jer se konzulitirala sa svojim menadžerom. Osim toga, rekli su joj da Carter ima najjače odvjetnike u zemlji i da će svime samo naštetiti sebi i svojoj karijeri.

Nick Carter i Melissa Schuman (Foto: Getty) Foto: Getty

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS