Skandalozni razvod

Procurila snimka svađe: Seks mu treba kao voda!

showbuzz DNEVNIK.hr

Zlostavljanje, varanje, svađanje. Mel B ostavlja svog dugogodišnjeg partnera. Sada je iscurila snimka jedne od njihovih svađa.

Svjetski mediji prate tijek zbivanja između Mel B i Stephena Belafontea, koji su trenutno u procesu razvoda. Na internetu su se pojavile snimke njihovog reality showa "Mel B: It's A Scary World", nastale 2010. godine. Pojavile su se zato što mnogi smatraju da su već tad bili vidljivi problemi između Mel i Stephena. U jednoj od scena dolazi do svađe zato što Stephen pokušava poljubiti Mel, dok ona izmiče.

"Ti si jedno ogromno ćelavo dijete koje samo traži", rekla je tada Mel Stephenu. Rekla mu je potom i da nije raspoložena, nakon čega ju je on proglasio dosadnom. Išli su Mel i Stephen i na terapiju za parove, gdje je ona pričala o svojim nesigurnostima. "Ima dana kad nemam samopouzdanja i kad sam jako nesigurna, sve što se događa prosječnoj ženi, događa se i meni. Ali pokušavam to držati u sebi", rekla je tijekom teparije.

Stephen je otkrio na terapijama i kako on mora imati određenu količinu seksa, ako mu se to ne omogući osjeća se kao da je bez hrane i vode. Osim toga, ona se htjela više baviti glazbom, a manje poduzetništvom, no Stephen je to ignorirao. Nedavno se oglasio i njen bivši muž Jimmy Gulzar, s kojim Mel danas ima 18-godišnju kći. Nazvao je bivšu Spajsicu narcisoidnom osobom, koja se smatra važnijom i od vlastite djece.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS