Čin koji je šokirao svijet

Izlaze novi detalji: Pila je antidepresive i pokušala si dvaput oduzeti život

showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je 15 dana od vijesti koja je zgrozila svijet, a ponajprije britansku kraljevsku obitelj. No, još uvijek nije kraj - izlaze novi detalji!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Medicinska sestra koja je izvršila samoubojstvo vješanjem nakon što se javila na telefonski poziv australskih voditelja koji su se lažno predstavili i tražili informacije o trudnoj Kate Middleton pokušala se prošle godine dvaput ubiti i zbog suicidne naravi je pila antidepresive.

Jacintha Saldanha se ubila nekoliko dana nakon što je zaprimila poziv i preusmjerila ga kolegici koja je zapravo odala informacije o trudnoj vojvotkinji koja u bolnicu zaprimljena zbog učestalih jutarnjih mučnina.

No, izgleda kako je jadna žena svoj život pokušala oduzeti dva puta prije nego je u svom naumu i uspjela. Učinila je to prošlog prosinca predoziravši se tabletama tijekom obiteljskog posjeta Indiji.

Preživjela je nakon što je prebačena u bolnicu no nakon devet dana pokušala se ponovno ubiti i to skočivši sa zgrade. 46-godišnja Jacintha je nakon toga provela nekoliko dana u bolnici na intenzivnoj njezi i nakon toga je upućena na terapiju psihijatru. Propisani su joj jaki antidepresivi koje je morala piti devet mjeseci.

>> Jacintha u pismu optužila australske voditelje za svoju tragediju

>> Uplakani voditelji ispričavali se obitelji preminule medicinske sestre

Članovi obitelji su izjavili britanskim medijima kako im Jacintha o incidentu koji se dogodio u bolnici vezano uz Kate Middleton nije ništa rekla prije no što se ubila. Pronađena je obješena 7. prosinca u bolnici u kojoj je i radila - King Edward VII u centru Londona.

Tri dana ranije javila se na telefonski poziv dvoje australskih voditelja - Mel Greig i Michaela Christiana i proslijedila ga kolegici koja je lažnoj kraljici Elizabeti i lažnom princu Charlesu rekla sve o zdravstvenom stanju Kate Middleton.
Ova vijest je brzinom munje obišla svijet. Voditelji su se ispričali u dirljivom intervjuu, neki su im se rugali, a drugi su ih žalili... No, cijelo to vrijeme Jacintha je šutjela. I na kraju - oduzela si život.

Iza sebe je ostavila oproštajna pisma u kojima je kao razlog suicida navela krivnju koje je osjećala zbog učinjenog, kao i osudu kolega na poslu koji su je zbog sve tog što se dogodilo maltretirali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS