Fanovi primijetili

Neukusan detalj na bikiniju Kourtney Kardashian zasjenio je luksuznu jahtu i celulit koji "pegla" na fotkama

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Najstarija sestra Kardashian posljednjih dana uživa u susjednoj Italiji.

Najstarija sestra Kardashian posljednjih dana uživa u susjednoj Italiji.

Radi se o 39-godišnjoj starleti Kourtney Kardashian, koja uživa s mlađahnim dečkom - 24-godišnjim modelom Younesom Bendjimom, djecom te nekolicinom prijatelja na luksuznom odmoru u Italiji koji podrazumijeva boravak u vili, plovidbu na luksuznoj jahti te večeru s poznatim dizajnerima Dolce & Gabbane.

Kourtney redovito obavještava pratitelje na Instagramu kako se zabavlja i što nosi, a društvo vrlo rado hvataju i znatiželjni paparazzi koji su reality zvijezdu uspjeli snimiti i iz nekih kutova koje ona izbjegava na svojim društvenim profilima, pa neke stvari skriva, ali nije nam jasno zašto jer - koja je žena danas pošteđena celulita?

Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Međutim, jedna je slika izazvala itekakvu pažnju, ali ne zbog njezina tijela, već zbog bikinija u kojem ga je pokazala.

Radi se zapravo o detalju na njemu koji će većinu zgroziti, posebno žene, jer se radi o prozirnim trakama na grudnjaku i gaćicama koje su ga krasile, što spada u jedan od najgorih trendova ikad izmišljenih.

Tako je u sjeni bikinija ostala i luksuzna jahta na kojoj je pozirala, savršeni trbušnjaci njezina bliskog prijatelja Simona Hucka te prekrasni pogled koji se prostirao iza njih.

A da sestre Kardashian, ali i Jenner obožavaju plastiku, ne samo u sebi nego i na sebi, poznato je odavno. Upravo su one popularizirale prozirne čizme koje su kod mnogih postigle efekt gađenja, posebno nakon određenog vremena nošenja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS