Prava je ljepotica

Vjerovali ili ne, ovo nije Viktorijina anđelica, ovo je djevojka Usaina Bolta, ona koja mu je oprostila prijevaru

Kasi Bennett (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kasi Bennet svojim egzotičnim izgledom pažnju je plijenila već prije dvije godine za vrijeme Olimpijskih igara, a Usain Bolt njihovu vezu skriva od medija

Usain Bolt i Kasi Bennett u vezi su još od 2014. godine, a ova 28-godišnjakinja u medije je dospjela tijekom Olimpijskih igara prije dvije godine kada mu je bila velika podrška. Kasi je uz Bolta ostala čak i nakon što su u to vrijeme u javnost procurile njegove golišave fotografije u krevetu s tada 20-godišnjom studenticom.

Kasi je već tada plijenila svoju pažnju egzotičnim izgledom, mnogi su je uspoređivali s Kim Kardashian, a nakon zadnjih fotografija koje je objavila na Instagramu većina je zaključila da bi komotno mogla uskočiti na mjesto jedne od Viktorijinih anđelica.

Naime, Kasi se pohvalila poprilično razotkrivajućim kostimom koji je odabrala za karneval na Jamajci.

O svojoj vezi i prvatnom životu ni Kasi ni Bolt ne vole puno govoriti, ali njihovi najbliži misle da bi uskoro mogli uploviti u bračnu luku. Najveći sprinter svih vremena prošle je godine tijekom ljeta otišao u mirovinu, pa par sada maksimalno uživa u vremenu koje provode zajedno.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS