Top 10

Jesu li ovo najveći 'biseri' slavnih na Twitteru?

showbuzz DNEVNIK.hr

I dok nas slavni svakodnevno obasipaju detaljima iz svojeg privatnog života na društvenim mrežama, poznati nekad kažu i previše.

Mnoge zvijezde ponekad i zaborave da ih prate ljudi diljem svijeta. Radar Online skupio je najgluplje izjave na Twitteru poznatih i slavnih koji su nam ostavili upitnike iznad glave tokom zadnjih nekoliko godina.

'U avionu sam... volim WiFi. Sjedim do Air Marshalla! Jim me čini sigurnom', poručila je Kim Kardashian. Vjerojatno je htjela naglasiti to kako sjedi pokraj dežurnog policajca u avionu, vjerojatno da joj se ne bi približio netko tko ne treba. I njezin dečko Kanye imao je nekoliko bisera na Twitteru. 'Znate li gdje mogu naći velike mramorne stolove za konferenciju? Trebam imati sastanak... ne dok ne nađem stolove', poručio je West.

>> Oluja je prošla, no njihove poruke su ostale

'Ne mogu vjerovati da me baka natjerala da nosim smeće. Ja sam bogat. Idem doma. Ne treba mi ovo sra**?, na Twitteru je podijelio reper 50Cent. 'Ja sam takoooo lijepa', jasna je bila Nicole Richie, dok je Kourtney Kardashian zanimalo 'Imaju li mravi pim**ke'?.

Ipak među posljednjim u nizu šašavih izjava definitivno je bila Lindsay Lohan nakon uragana Sandy. 'Zašto svi toliko paničare oko uragana, ja ga zovem Sally? Prestanite misliti negativno! Mislite pozitivno i moli za mir', tada je poručila.

Sve njihove Tweetove pogledajte u galeriji – koja izjava vam je najbolja?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS