Totalna katastrofa ili?

Nekad omiljena slatkica mjesecima se skrivala od javnosti, a onda se pojavila u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti

Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jessica Simpson pojavila se u neprepoznatljivom izdanju, imidž holivudske slatkice zasigurno je nestao.

Američku pjevačicu i glumicu Jessicu Simpson svi znamo kao nekad jednu od najslađih holivudskih plavuša, ali njezine posljednje fotografije pomalo su šokirale obožavatelje. 

38-godišnja Jessica snimljena je na ulicama New Yorka, u nimalo ukusnoj odjevnoj kombinaciji s jakom šminkom, što je daleko od njezina imidža slatkice, i to nikako nije izdanje u kakvom smo je navikli vidjeti.

Jessica se ne pojavljuje često u javnosti jer se posvetila majčinstvu i odgoju djece.

Bez svjetla reflektora, opustila se u potpunosti i nabacila nekoliko kilograma viška. Borbu s kilogramima vodila je nakon obje trudnoće i javno pričala o toj temi. No izgleda da se danas izgledom više ne opterećuje, nego uživa u opuštenom izdanju.

Jessica je udana za igrača američkog nogometa Erica Johnsona, s kojim ima dvoje djece, kćer Maxwell Drew i sina Acea Knuta. Prije Erica bila je u braku s glumcem Nickom Lacheyom, za kojeg je svojevremeno izjavila da joj je to bila najveća financijska greška u životu.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS