Je li pretjerala?

Malo se napuhala: Danas baš svi pričaju o velikim bicepsima Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Lopez ima 49 godina, no na izgledu bi joj pozavidjele i duplo mlađe.

Slavna pjevačica prije nekoliko je sati objavila fotografiju o kojoj se itekako raspravlja.

Unatoč činjenici da ima 49 godina, Jennifer Lopez na izgledu i formi pozavidjele bi i duplo mlađe žene. Slavna pjevačica i glumica kao da ne stari, a to među ostalim može zahvaliti i pravilnoj prehrani te redovitom vježbanju.

No nakon posljednje fotografije koju je objavila na Instagramu na kojem ju prati više od 80 milijuna ljudi, mnogi su se pitali nije li latino diva malo pretjerala s vježbanjem, jer njezini bicepsi doista nikada nisu bili veći.

Jennifer je pozirala u kratkoj crvenoj haljini s leđa te se pohvalila time koliko je ponosna na sebe.

"Osjećam se kao superžena nakon večerašnjeg nastupa. Kad sam počela, mislila sam da je 15 nastupa u 27 dana previše. No, dala sam si obećanje da ću na kraju biti jača. Vježbat ću i biti u formi života. Bilo je trenutaka kada sam umorna i stalno na putu pa sam vježbanje morala prilagođavati rasporedu i na različitim lokacijama. No ovdje sam i preostala su samo još 3 nastupa. Toliko je emocija u meni, no većinom se osjećam snažno, sretno i zahvalno", ispovijedila se Jennifer.

I dok su ju obožavatelji zasipali brojnim komplimentima, na internetu su komentari podijeljeni pa tako dio korisnika smatra da je pretjerala te da izgleda čudno i smiješno.

Neki su za to "okrivili" i njezinog dečka, bejzbolaša Alexa Rodrigueza s kojim Jennifer često vježba u kućnoj teretani, no jedno morate priznati: naći uopće vremena za redovitu tjelovježbu s obzirom na raspored zvijezde A-liste i obiteljske obaveze jest za svaku pohvalu. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS