Ljetna idila

Ljubav ili marketing? Rozga podijelila romantičnu fotografiju u društvu muškarca s kojim je još nismo vidjeli

Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Želi li nam Jelena Rozga poručiti nešto?

Želi li nam Jelena poručiti nešto?

Jednu od naših najpoznatijih pjevačica Jelenu Rozgu do Stjepana Hausera nismo često viđali u muškom društvu jer je zgodna Splićanka vrlo tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život.

Podsjetimo, pjevačica je s članom popularne grupe 2CELLOS prekinula sredinom rujna 2017. godine nakon dvije i pol godine veze.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", stajalo je u medijskoj izjavi pjevačice.

Jelena se tada okrenula poslovnim obvezama, a tko zna, možda joj već ovo ljeto donese novu ljubav.

Naime, prije nekoliko sati, Splićanka je na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati više od 227 tisuća sljedbenika, objavila vrlo prisnu fotografiju s nepoznatim muškarcem, no postoji i velika vjerojatnost kako se radi o kadru iz novog spota.

"Ajme, je l' to znak da je vrijeme za novi HIT... N A P O K O N", "Opaaa! Dio novog spota??", "Novi spot ili nova ljubav?", samo su neki od komentara ispod romantične fotografije, dok su neki komentirali kako ih dotični podsjeća na Justina Biebera, a spominjao se i islandski nogometaš Rurik Gislason.

Nova ljubav ili pjesma, saznat ćemo vrlo brzo.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS