Sve za mladolik izgled

NE MOŽE SI POMOĆI Ovisna o selfijima i ljudskom hormonu rasta

showbuzz DNEVNIK.hr

Jacqui Ryland ovisna je o selfijima i ljudskom hormonu rasta.

Jacqui Ryland proslavila se zahvaljujući činjenici da će napraviti sve kako bi očuvala svoj mladoliki izgled. Ona je dio emisije 'Body Freaks' u kojoj se pričaju priče ljudi koji će napraviti sve da njihovo tijelo izgleda baš onako kako su si osobe to zamislile. Jacquini je tako cilj očuvati mladolik izgled pa je s vremenom postala ovisna o ljudskom hormonu rasta.

 

 

Glamurozna manekenka i samohrana majka troje djece Jacqui Ryland otkrila je da je ovisna o ljudskom hormonu rasta koji joj pomaže da izgleda mlado.

'Ilegalno je i dobiva se samo na recept, ali čini da vaša koža izgleda bolje, čini vas mlađim pospješuje rast i kvalitetu kose i noktiju i topi masnoću. Negativni efekt može biti da vam srce naraste što je opasno. Ukoliko imate kancerogene ćelije u vašem tijelu ovo će ubrzati njihov rast i proširiti ih. Stvara ovisnost samo zbog rezultat koji ostavlja na tijelu. Primijetila sam da se, kada nestane iz mog tijela, osjećam umorno, manje pozitivno i debljam se', objasnila je 29-godišnjakinja koja dnevno napravi i do sto selfija.

 

 

Ranije je uzimala i steroide kako bi imala savršeno tijelo, ali je shvatila da ne dobiva željeni rezultat. Tada se odlučila na konzumiranje ljudskog hormona rasta iako su je svi upozoravali da je rizično i opasno. Jedino za što se kaje jeste ugradnja implantata u grudi po kojima je sada postala prepoznatljiva.

 

 

Osim o savršenom izgledu, Ryland je ovisna i o selfijima. Priznaje da ih snima stalno i svugdje.
 

'Mislim da to nikada neću prestati raditi. Među onima sam koji snimaju najviše selfija na svijetu i ne mogu se žaliti jer me je to dovelo ovdje gdje jesam', kaže.

Na kraju je zaključila kako se nada da njene kćeri neće krenuti njenim stopama.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS