Tenzije rastu

Nesigurnost duplo starijeg muža: Izbezumio se kad je spomenula bivšeg

showbuzz DNEVNIK.hr

52-godišnji Doug Htchinson teško podnosi razdvojenost od svoje 'Teen mladenke', 18-godišnje Courtney Stodden.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Kao što smo već pisali, na snimanjima reality showa 'Coulpes Therapy', kontroverzni par, koji od prvog dana svoje veze diže medijsku prašinu, zbog oštrih zakona ne smije spavati u istoj kući. Izgleda da razdvojenost teško pada glumcu koji ne skriva svoju tjeskobu zbog i strah da bi ga mlađahna supruga mogla ostaviti.

>> Teen mladenku zamolili da se obuče ili – napusti show!

Tenzije su se dodatno povećale nakon što je 18-godišnja Courtney Stodden sasvim otvoreno ispričala o svom odnosu sa svojom školskom ljubavi, bivšim dečkom od kojeg se njezinom 34 godine starijem mužu diže kosa na glavi.

>> Skoro trostruko stariji muž: 'Slučajno sam ga nazvala 'tata'!'

'Izgleda da Douga brine da će ga Courtney ostaviti i svaki put se uzruja kad pomisli da bi njihov brak mogao završiti', prokomentirali su ukućani. 'Strašno mu smeta što ona ne može prespavati u kući i što nije stalno s njim. Kao da je prestravljen što ne provodi vrijeme s njim – čini se da je vrlo nesiguran kad je u pitanju njihova veza i mogućnost da ga ostavi', primijetili su ukućani i dodali kako svi misle da bi Douga shrvalo da ga Courtney ostavi zbog mlađeg frajera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS