Miss BumBum

Ispovijest Ronaldove ljubavnice: 'Bila sam elitna prostitutka'

showbuzz DNEVNIK.hr

Pozornost je stekla titulom Miss Butt Brazil, kao i kada je izjavila da je bila Ronaldova ljubavnica te da je zarađivala i do 10 tisuća dolara na sat!

Ona je Andressa Urach. Proslavljena Miss BumBum Brazil priznala je sve detalje o svojem životu i ljubavnicima u biografskoj knjizi 'I Died to Live', piše Splash News. Priznala je kako je radila kao elitna prostitutka koja je svoje usluge naplaćivala 10 tisuća dolara na sat!

Manekenka Andressa Urach priznala da ju je njezina opsjednutost ljepotom zamalo ubila

 

Andressa je pobijedila na natjecanju za najbolju stražnjicu na Miss BumBum izboru 2012., a izjavila je i kako je bila ljubavnica slavnog nogometašu Ronaldu dok je on još bio u vezi s manekenkom Irinom Shayk.

Andressa prije svega nekoliko mjeseci:

Kontroverzna Brazilka nedavno je završila u medijima i nakon što je skoro umrla na stolu nakon operacije stražnjice, a prije par dana izašle su i paparazzo fotografije na kojima se zabavlja s djevojkom Camilom Vernagliom. Te su fotografije snimljene prije 2 godine, a tek su sada procurile van.

Miss BumBum tvrdi: 'Ronaldo je spavao sa mnom!'

Andressa je inače i majka jednog sina, te se u zadnje vrijeme potpuno promijenila, posvetila drugoj karijeri i Bogu.

Njezina biografija u kojoj se raspisala o životu u luksuzu, prostituciji, ali i o tome kako je bila seksualno zlostavljana kao dijete.

Andressa je danas potpuno druga osoba:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS