Vruće igre u zaleđu

'Dok smo se Sanchez i ja seksali, njegovi prijatelji su snimali'

showbuzz DNEVNIK.hr

Premda ju je pokušao uvjeriti da on nije imao ništa s tim, atraktivna Čileanka je zbog tajnog snimanja seksualnog odnosa prekinula sa slavnim nogometašem.

Valentina Roth Soracco (24), atraktivna Čileanka koja je svojedobno bila u vezi sa slavnim nogometašem koji danas brani boje Arsenala Alexisom Sanchezom, otvorila je dušu i ispričala medijima da je prekinula odnos s njim nakon što je otkrila da su njegovi prijatelji krišom snimali njihov seksualni odnos.

Drago Gabrić demantirao navode da je kriv za obračun blizanki Grković

Sorraco je rekla kako ih je jedne noći spazila skrivene iza vrata u garderobi s mobitelom u rukama, te da je istog trenutka u društvu prijateljice izjurila iz njegovog stana, ali i veze (nije objasnila odakle se prijateljica stvorila, op.a.). 'Zgrabila sam mobitel, iščupala SIM karticu, a aparat razbila', izjavila je Soracco, pa dodala kako ju je Sanchez pokušao uvjeriti da on nije imao baš ništa s tim.

Soracco i Sanchez su se upoznali 2010. godine, u vrijeme dok je on još nastupao u Barceloni, a njihova je romansa počala nakon što ju je nogometaš zapazio u tamošnjem plesnom showu. 'Kada ga danas ugledam na televiziji, vidim čovjeka kojeg obožavaju milijuni. A ne znaju da je on samo još mali nezreli dječak koji bi bio nitko i ništa da nije talentiran s loptom', rekla je Soracco, pa dodala da bi se Sanchez trebao jako dobro zamisliti kako postupa sa ženama.

Sanchez u međuvremenu nije odgovorio na optužbe, no zato su engleski mediji preuzeli ulogu njegovog odvjetnika i istaknuli kako mladoj dami možda i nije 100% za vjerovati budući da se nalazi u financijskim nevoljama. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS