Privatna drama

Djevojka koja je navela Dačića da se 'zacrveni' - na sudu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Playboyevu zečicu i srpsku voditeljicu upoznali smo prije nekoliko tjedana u skrivenoj kameri, no ovoga je puta stvar nešto ozbiljnija.

I dok su se mnogi smijali nakon što je objavljen video sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem, voditeljici koja je omela premijera nije do smijeha.

Branka Knežević našla se na sudu, ne zbog slučaja s premijerom, već iz privatnih razloga. Prema pisanjima srpskog Alo! magazina, Branka je tvrdila kako je bivši direktor TV Pinka Mišo Dobrić otac njezinog sina.

>> Tko je cura zbog koje se Dačić crvenio?

Dobrić je priznao dječaka i godinama plaćao alimentaciju jer ga je starleta uvjerila da je dijete njegovo. No DNK test dokazao je da je Branka lagala, zato ju je Mišo odlučio tužiti. 'Razmotrit ćemo i pitanje naknade materijalne i nematerijalne štete, kao i aspekt povrede prava ličnosti više osoba. U povodu ovog slučaja, a tiče se maloljetnog djeteta i njegove majke Branke Knežević, očekujemo i reakciju Centra za socijalni rad', poručio je Dobrićev odvjetnik Miljan Karličić.

Branka cijelu situaciju nije htjela komentirati, no Dobrićeva supruga Nela ispričala je kako je Branka prevarila njezinog supruga i godinama od uzimala novac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS