Želi biti poput lutke

OPSESIJA KOJA JU JE PREUZELA Potrošila gotovo 450 000 kuna

showbuzz DNEVNIK.hr

Azusa Sakamoto opsjednuta je Barbie lutkama i svoj je način života potpuno podredila tome.

Da djevojčice vole lutke nije ništa neobično, ali kad je žena opčinjena Barbie lutkama to već zaslužuje da se o tome kaže riječ ili dvije. Glavni lik ove priče jest 34-godišnja Azusa Sakamoto za koju pojam 'Barbie lutka' znači način života.

 

 

Ona ima sve što se na bilo koji način može povezati s brendom Barbie – lutkice, odjeća, obuća, šminka, pokućstvo, torbe. Na svoju je opsesiju potrošila vrtoglavih 70 000 dolara (gotovo 450 000 kuna), ali to je mala cijena za život iz bajke. Svoju priču ispričala je medijima, a na svom Instagramu svakodnevno objavi novu sitnicu iz svog Barbie svijeta.

 

 

Lutkice i njihove dodatke počela je sakupljati u dobi od petnaest godina, a do danas je prikupila čak 145 lutaka, 60 torbica i 40 pari Barbie cipela.

 

 

U slobodno vrijeme Azusa je profesionalna manikerka, a najdraži uzorak joj je Elza. Šalimo se, Barbie joj je ipak draža.

 

 

Iako je ponosna vlasnica brojnih 'barbika', ona nije rekorderka. Vlasnica najviše Barbie lutaka pripada Bettini Dorfmann iz Njemačke koja ih ima 15 000 te vodi 'Barbie bolnicu' u kojoj ih popravlja.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS