imaju troje djece

Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

Ivica i Natalie Olić Danijel Soldo/Cropix 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Ivica Olić i supruga Natalie u sretnom su braku od 2004. godine i zajedno imaju troje djece, no rijeko se pojavljuju zajedno u javnosti.

Bivši hrvatski nogometaš Ivica Olić, koji je nedavno postao izbornik hrvatske U-21 reprezentacije, već dva desetljeća u sretnom je braku s Njemicom Natalie, koju nemamo često priliku vidjeti.

Sada su osvanule njihove fotografije iz 2010. godine, kada su tijekom ljetovanja u Dubrovniku pozirali na Stradunu.

Natalie je rođena u Berlinu i kći je Hrvata i Njemice, a Ivicu je upoznala u jednom berlinskom restoranu 1999. godine, kada joj je bilo samo 18 godina, no već je radila kao knjigovotkinja, završavala je visoku školu i imala svoj stan.

"Na početku smo bili samo prijatelji, ali potom me ipak osvojio, i to ponajprije svojom dobrotom. Bio je neiskvaren, dobar i povučen", otkrila je Natalie jednom prilikom za Story.

Vjenčali su se u srpnju 2004. godine u Slavonskom Brodu i ovaj mjesec slave okruglu 20. godišnjicu braka. Zajedno su dobili troje djece, sinove Antonija i Luku te kćer Laru.

U svojoj dugoj vezi kratko su bili razdvojeni kada je Ivica morao odslužiti vojni rok u Hrvatskoj, a Natalie ga je tijekom nogometne karijere vjerno pratila gdje god je igrao te je zbog ljubavi žrtvovala svoj posao i karijeru.

"Baš kad smo proživljavali krize, znao bi mi reći: Vidjet ćeš, ja ću jednoga dana uspjeti u životu", ispričala je svojevremeno Natalie, a Ivica nikad nije skrivao kako mu je obitelj najveća vrijednost.

Kako izgleda Olićeva samozatajna supruga, pogledajte u našoj galeriji.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica udala se za nogometnog menadžera u neobičnoj vjenčanici, osvanule su fotografije s njihova vjenčanja

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pjevačica naše hit-grupe fotografijom u badiću obožavatelje bacila u trans, svi su oduševljeni i kako se nosi s teškom dijagnozom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS