Jedva hodala sama!

Rijetki izlazak nekadašnje seks-bombe ostao je u sjeni njezina izgleda, tužnom i ispijenom pojavom sve je zabrinula

Tara Reid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tara Reid snimljena je u društvu dečka Nathana Montpetita-Howara, a svojim je izgledom ponovno mnoge zabrinula.

Američka glumica Tara Reid u posljednje se vrijeme ne pojavljuje u javnosti, pa je posljednjim izlaskom prvo iznenadila, a onda i ponovno zabrinula svoje obožavatelje.

46-godišnja Tara uhvaćena je u društvu 37-godišnjeg dečka Nathana Montpetita-Howara na ulicama Los Angelesa, s kojim se otputila na romantičnu večeru. No izlazak im je ostao u sjeni Tarina zabrinjavajućeg izgleda, a ispijenu i mršavu dečko ju je čak morao u jednom trenutku i pridržavati. Naime, Tara je nedavno sve putem društvenih mreža uvjeravala da je dobro, ali najnovije fotografije i ne svjedoče tome. 

Taru mnogi pamte kao zanosnu Vicky iz kultne komedije "Američka Pita", a od bujnih atributa koji su joj donijeli titulu seks-bombe danas je malo toga ostalo i često je na meti kritika zbog svojeg ispijenog izgleda.

Posljednjih godina interes javnosti izaziva i estetskim korekcijama jer je navodno operirala lice te redovito ide na tretmane botoksom. Pričalo se puno i o njezinoj ovisnosti, a svojevremeno je slovila i kao jedna od najvećih holivudskih partijanerica, družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardashian te je vodila i buran ljubavni život, što je očito ostavilo posljedice.

Posljednjih je godina glumu zanemarila u potpunosti i bavi se produciranjem, no natuknula je kako bi se mogla pojaviti u novom nastavku Američke pite, iako to zasad nije potvrđeno.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Poslije zabrinjavajućih fotki zvijezde "Prijatelja" doznala se tajna koju je skrivao više godinu dana, teško mu je to palo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS