Svoju ljubav vješto kriju

Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 6 Ivana Ivanovic/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Slaven Bilić od 2008. godine u sretnoj je vezi s Ivanom Đeldum, a evo kako su izgledali 2011. godine kad je ona njega ispraćala na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije.

Legendarni trener i bivši igraš Vatrenih Slaven Bilić već je 15 godina u sretnoj vezi s lijepom Ivanom Đeldum. Ona je od Bilića mlađa čak 15 godina, ali velika razlika nije ih spriječila da jedno drugome sve do danas ostanu vjerni u ljubavi, a zajedno su dobili i troje djece.

Iako se s njom rijetko pojavljivao u javnosti, 2011. godine paparazzi su ih uhvatili u Splitu dok je Ivana Slavena ispraćala na okupljanje hrvatske reprezentacije.

Slavena je pred ulaz dopratila, potom poljubila, a onda otišla njegovim automobilom.

Ivana i Slaven 2008. godine upoznali su se na Krku nakon što se on razveo od prve supruge Andrijane Bilić. S njom ima dvoje djece, sina Lea i kćer Alanu. Ivana mu je nakon rastave pružila utjehu, a par se sve do danas odlično slaže te su u vezi dobili i tri kćerkice, Niju, Sofiju, a ime treće kćeri koja se rodila 2018. godine ime javnosti nisu otkrili.

Dok su se upoznali, Ivana je bila studentica turizma, a šuškalo se da Ivanini roditelji nisu bili oduševljeni njezinim izborom i time što je Slaven medijski eksponirana osoba. Ipak, čini se da su i danas jednako sretni kao i na početku veze.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Danijela Dvornik se raspisala o svom radu u polju, a onda joj se javio uskoro bivši zet Charles s komentarom: "Kako da nekoga mrzim?"

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS