pa prepolovio se!

Sin poznatog snagatora dugo se borio s viškom kila, a sad je sve šokirao nevjerojatnom transformacijom!

showbuzz DNEVNIK.hr

Christopher Schwarzenegger snimljen je prvi put nakon drastičnog gubitka kilograma, a na novim fotkama ga nije lako prepoznati.

Najmlađi sin poznatog holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera i njegove bivše supruge Marije Shriver, 24-godišnji Christopher, odmalena je vodio bitku s viškom kilograma, koju je sada konačno dobio.

Christophera su paparazzi ovaj tjedan ulovili nakon dugo vremena ispred salona za nokte u Brentwoodu gdje je bio sa svojom mamom, a na fotkama je neprepoznatljiv.

U uskoj majici i kratkim hlačama pokazao je nevjerojatne rezultate strogog režima tjelovježbe i prehrane kojeg se pridržavao zadnjih godinu dana i tako postepeno gubio kilograme, piše HollywoodLife.

Dugogodišnja borba s viškom kilograma Christopheru je zasigurno teško padala uz braću, sestre i roditelje koji imaju savršene proporcije i vole svjetla reflektora, pa se zato i navinuo skrivati od javnosti.

Za razliku od ostatka svoje obitelji, nema otvorene profile na društvenim mrežama, ali često osvane na njhovim Instagramima.

Christopher ima dvije starije sestre, Katherine (31) i Christinu (30), brata Patricka (27) i polubrata Josepha Baenu koji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred. Zanimljivo je i da mu Joseph najviše nalikuje od njegove djece, no i Christopher mu je sada sličniji nego ikad.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS