''nisam savršena, ali...''

Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Selena Gomez Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Selena Gomez prisjetila se prošlosti te podijelila svoje dvije fotografije u bikiniju, a onda je otkrila da se pomirila s tim da se njeno tijelo mijenja i da se prihvaća i s nekoliko kilograma više.

Jedna od najomiljenijih pjevačica svih vremena Selena Gomez na svom je Instagramu objavila dvije svoje fotografije - jednu stariju i jednu noviju. 

Uz razliku od deset godina, Selena je podijelila fotografiju u bikiniju iz 2013. i drugu iz 2023. godine.

''Danas sam shvatila da više nikada neću ovako izgledati…', napisala je uz svoju sliku u zebrastom bikiniju iz 2013., kada je imala samo 21 godinu.

Uz drugu fotografiju poručila je nešto vrlo važno: ''Nisam savršena, ali sam ponosna što sam to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja.''

Internet je itekako opazio njezinu promjenu, a već dulje vrijeme Selena trpi komentare zbog kilograma koje je nakupila. Loše zdravstveno stanje bilo je samo jedan od faktora zašto se to dogodilo, a pjevačica se tada i povukla iz javnosti.

Podsjetimo, u 25. godini dijagnosticiran joj je lupus, a onda je prošla transplantaciju bubrega i kemoterapiju. Stvari su se pogoršale 2018. kad je pala u psihozu i prijavila se u centar za liječenje, gdje joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

''Nisam model, nikad neću biti. Hvala na podršci i razumijevanju, a ako ne… odlazi. Jer iskreno, ne vjerujem u posramljivanje ljudi zbog njihovog tijela ili bilo čega'', rekla je ranije Selena nakon što je otkrila da zbog bolesti zadržava veliku količinu vode.

Iste godine, pjevačica je prekinula vezu s Justinom Bieberom koji se brzo nakon toga oženio modelom Hailey Bieber, a zbog čega se Selena potpuno zatvorila u sebe.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Atraktivna supruga Duje Čopa nekoć je krasila liste najseksi Hrvatica, sudjelovala je u izborima ljepote, a pamtimo je i iz glazbenih spotova!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS