skupa su bili 16 godina

Nekad pravi domaći jet-set par prekinuo je nedugo nakon ovih fotki, on je utjehu potražio u mlađahnim ljepoticama, a ona se povukla iz javnosti

showbuzz DNEVNIK.hr

Sunčica Lalić i Dragan Jurilj bili su u vezi 16 godina i zajedno imaju sina, a sada su isplivale fotke s jednog događaja na kojem su se pojavili mjesec dana prije nego što su prekinuli.

Bivša manekenka Sunčica Lalić (45) i poduzetnik Dragan Jurilj (50) nekad su bili pravi odmaći jet-set par i zajedno su obilazili sva važna događanja.

Vezu dugu 16 godina nikad nisu okrunili brakom, a skupa imaju sina Ariena. Malo prije nego što su prekinuli zajedno se pojavili na jednom događaju s kojeg su sada procurile fotke.

Sredinom studenog 2015. Sunčica i Dragan još su zagrljeni pozirali fotografima, a već u siječnju 2016. godine njihovoj ljubavi je došao kraj.

Nagađalo da je do prekida došlo zbog Draganove nove ljubavi, 23 godina mlađe splitske manekenke Mije Franić, s kojom se 2017. oženio. No brak nije dugo potrajao i razveli su se nakon godinu dana i četiri mjeseca.

Poslije razvoda viđen je s ukrajinskom manekenkom Kristinom Gončarevom, no s njom nikada nije potvrdio vezu, a u ožujku ove godine doznalo se da se zaručio s 27 godina mlađom studenticom novinarstva Michelle Korenić.

"Da, istina je! Zaručili smo se!" potvrdio je Jurilj sretnu vijest za Cover Style, a otkrio je i da je svoju dragu zaprosio u luksuznom hotelu u Veneciji prstenom skupocjenog brenda Tiffany&Co.

Jurilj i Korenić skupa su od lipnja prošle godine, kada su prvi put viđeni u javnosti u centru Zagreba. Ona je rodom iz Pule, a 2017. se natjecala za Miss Hrvatske, no laskavu titulu nije osvojila.

Sunčica se poslije razlaza s Draganom okrenula duhovnosti i povukla iz javnosti. Danas vodi termoelektranu, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity ''Napravili ste budale od nas!'' Jankova izjava bit će vam jasna kad vidite što im je učinio ovaj mladić!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS