nasmijavaju nas 20 godina

Pogledajte kako danas izgledaju zvijezde humoristične bolničke serije koju su doktori proglasili najrealnijom

showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Stažist" ove godine slavi 20 godina od početka prikazivanja, a mi vam otkrivamo gdje su i kako danas izgledaju glavni glumci.

Prošlo je 20 godina otkako je premijerno prikazana prva epizoda humoristične serije "Stažist" čije je snimanje završeno 2010., nakon devet sezona.

Serija je pratila svakodnevne avanture novopečenog stažista sklonom sanjarenju Johna "J.D." Doriana i njegove ekipe iz bolnice Sacred Heart. Publiku je osvojila originalnim humorom i smiješnim pjesmicama, a u mnogim anketama su je doktori proglasili i najrealnijom od svih dosadašnjih bolničkih serija.

Doriana je utjelovio glumac Zac Braff (45) kojeg smo imali priliku gledati i u brojnim filmovima, poput "Garden state", "Posljednji poljubac" i "Klub slomljenih srca: Romantična komedija", a trenutno snima re-make obiteljske komedije "Popust na količinu" iz 2003. godine. Medijske stupce u zadnje vrijeme puni zbog veze s glumicom Florence Pugh koja je od njega mlađa čak 21 godinu.

Njegovog najboljeg prijatelja u seriji, Chrisa Turka, odigrao je Donald Faison (46) kojeg mnogi pamte i iz tinejdžerske komedije "Djevojke s Beverly Hillsa". Iako se pojavio i u brojnim drugim filmovima i serijama, najpoznatiji je upravo po ove dvije uloge, a zadnjih godina češće posuđuje glas za animirane filmove nego što glumi. Otac je šestoro djece od kojih je troje dobio s bivšom suprugom Lisom Askey, koja je 2017. iznenada preminula, a preostalo troje rodila mu je CaCee Cobb s kojom je u braku od 2012. godine.

J.D.-jevu simpatiju Elliot Reid utjelovila je Sarah Chalke (44) koji trenutno možemo gledati i u Netflixovoj seriji "Ulica krijesnica" u kojoj glumi s Katherine Heigl. Chalke mnogi pamte i iz humoristične serije Roseanne u kojoj je nakon pet godina zamijenila Lecy Goranson kao najstarija kćer Roseanne Barr i Johna Goodmana, Becky. Majka je dvoje djece koje je dobila s odvjetnikom Jamiejem Afifijem za kojeg se udala 2016. godine, nakon devet godina veze.

Drugu najvažniju žensku ulogu u seriji, sestru Carlu Espinosu koja postane supruga Chrisa Turka, odigrala je Judy Reyes (53) koja je uz ovu, ostvarila i značajnu ulogu u seriji "Vraške sluškinje", a od 2017. glumi i u popularnoj seriji "Kandže". Iza sebe ima jedan propali brak s filmašem Edwinom Figuerom, a trenutno je u vezi s redateljem Georgeom Valencijom s kojim ima i 11-godišnju kći Leilu.

Johna C. McGinleya (61) koji je u "Stažistu" glumio uobraženog doktora Perryja Foxa, ima najplodniju karijeru od glumaca iz serije, a neke od najznačajnijih uloga ostvario je u filmovima "Kako dobiti nogu", "The Rock", "Vod smrti" i "Wall Street". Otac je troje djece od kojih je jedno dobio s bivšom suprugom Lauren Lambert, a drugo dvoje mu je rodila Nichole McGinley s kojom je u braku od 2007. godine.

Čangrizavog šefa bolnice Boba Kelsa (80) odigrao je glumac Ken Jenkins kojemu je to najpoznatija uloga, a ostvario je i brojne epizodne uloge u mnogim drugim popularnim serijama.

Obožavatelji serije pamte i legendarnog Domara koji se ispočetka trebao pojaviti samo u nekoliko epizoda kao plod J.D.-jeve mašte, no brzo je osvojio srca publike i u seriji ostao do samog kraja. Utjelovio ga je glumac Neil Flynn (60) koji je tijekom karijere glumio u brojnim drugim filmovima i serijama, a u "Stažistu" se spominje i njegova manja uloga u filmu "Bjegunac".

Sam Lloyd, koji je u seriji odigrao odvjetnika Teda Bucklanda, a ostvario je i značajnu ulogu u "Seinfeldu", u svibnju 2020. godine izgubio je borbu s rakom i neoperabilnim tumorom mozga. Preminuo je u 56. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Vanessu i sina Westona.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS