Voli ići pod nož

Neven Ciganović danas izgleda ovako, no procurile su fotke iz 2005. koje su dokaz njegove drastične fizičke transformacije!

Neven Ciganović (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Neven Ciganović se fizički puno promijenio otkako ga je javnost upoznala, a nikada nije skrivao koliko voli plastične operacije.

Modni stilist Neven Ciganović često je pratio društvena zbivanja u Zagrebu još na početku svoje karijere, a isplivale su fotke s modne revije dvojca Envy Room koja se održala u Sheratonu 2005. godine.

Fotke stare 17 godina pokazuju koliko se Ciganović promijenio, no on nikada nije skrivao svoju ljubav prema plastičnim operacijama.

Već je puno puta išao pod nož, a pazi i na svoju formu, koju održava redovitim vježbanjem.

Stilist na starim fotkama izgleda potpuno drugačije nego danas, a osim što je drastično promijenio svoj izgled, mijenjao se i njegov modni izričaj.

Na sebi je onda imao crno decentno odijelo i traperice, a danas njeguje puno osebujniji stil.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lijepa Ana Uršula našla se u klinču sa zgodnim Momčilom, ali to joj nije nimalo teško palo: "To zbilja nije problem!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS