sjećate se njega?

Kamo je nestao Shorty? Početkom milenija osvajao je glazbene ljestvice, a posljednjih godina gubi mu se svaki trag

Dalibor Shorty Bartulović - 4 Goran Ferbezar 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Dalibor Bartulović Shorty na vrhuncu slave povukao se iz javnosti i posvetio se mirnom obiteljskom životu.

Naš reper Dalibor Bartulović Shorty 2012. godine dobio je sina Jakova sa suprugom Anom, te se otada posvetio isključivo obiteljskom životu.

Sada su se pojavile fotografije iz 2006. godine s božićnog koncerta na kojem je nastupio s Josipom Lisac. Tada je bio na vrhuncu popularnosti, a danas mu se gubi svaki trag.

Dalibor je posljednji status na Facebooku objavio 2013. godine, i to se prisjetio jedne svoje pjesme "Dok Dunav", a od tada više ništa nije objavljivao, pa se čini kako se maknuo s društvenih mreža.

Na scenu se kratko vratio 2016. godine, kada je s drugim poznatim domaćim glazbenicima snimio pjesmu "Želim živjeti", kojom su podržali inicijativu protiv pobačaja.

Osim sina Jakova, reper sa suprugom Anom ima još i kćerkicu Niku.

Par sretno i mirno živi obiteljski život u Vinkovcima, odakle su rodom oboje.

Podsjetimo, Ana i Dalibor vjenčali su se 2007. godine nakon tri godine veze u crkvi Bezgrešnog srca Marijina u Vinkovcima.

Svečano slavlje bilo je u Ivanovim dvorima u Ivankovu, nedaleko od Vinkovaca, a uzvanicima je svirao lokalni bend Vox. Shorty je svoju zaručnicu Anu godinama skrivao od javnosti, no zajedničku sreću zbog braka nisu mogli sakriti.

Shorty je najpoznatiji je po pjesmama "Zeka" i "Dođi u Vinkovce" sa svojeg prvog albuma "1,68".

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Stanje legendarnog glumca sve je lošije, obitelj se ne odvaja od njega: "Nadaju se čudu!"

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Ronaldo pokazao tko je najvažnija žena u njegovu životu i nježnom gestom rastopio sve redom!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS