zabrinula čudnim izgledom

Pamtite ovu djevojku s početka karijere? Ovo kao da nije ista osoba koja je svijet pokorila velikim hitom i ljepotom

Lana Del Rey (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevačica Lana Del Rey zadnjih godinu dana izgleda dosta drugačije. Osim viška kilograma razlog tome su uglavnom, kako pišu strani mediji, rezultati loših korekcija i nepotrebnih odlazaka plastičnom kirurgu.

Lana Del Rey (35) ne može biti sretnija kada je riječ o ljubavi jer se u prosincu prošle godine zaručila s pjevačem i gitaristom Claytonom Johnsonom (32). 

Ipak, mnogi su primijetili da se unatoč lijepim novostima njezin imidž dosta promijenio, zbog čega se dio javnosti zabrinuo. Lana je prije nekoliko dana viđena u šetnji kvartom Bel-Air u Los Angelesu i tek je sjena svog prijašnjeg izgleda. 

Pjevačica, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, zaputila se u kupnju u bijeloj majici i trapericama koje su istaknule njezino bujnije tijelo i nakupljene kilograme.

Kad je maknula zaštitnu masku kako bi porazgovarala s obožavateljima koji su joj prišli, Del Rey je pokazala i vidno zaokruženije i bucmastije lice, za koje su strani mediji ranije pisali da je rezultat loših kozmetičkih zahvata poput ubrizgavanja botoksa. 

Osim izgleda isticao se i njezin golemi dijamantni prsten kojim ju je zaprosio Clayton. Par se upoznao na aplikaciji za spojeve u kolovozu prošle godine, a vezu su započeli samo 5 mjeseci nakon što je Lana prekinula sa zgodnim policajcem Seanom Larkinom, kako su izvijestili strani mediji. 

Iako su dosta tajnoviti kao par, obožavatelji su shvatili da su u vezi kada su počeli flertati jedno s drugim na Instagramu, a Lana je već i ranije u svojim storyjima objavila njihovu zajedničku fotku na kojoj nosi prsten nalik zaručničkom. Dijamantni prsten pokazala je i prošle godine u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" kada su počela govorkanja o zarukama. 

Pjevačica ne dijeli zajedničke fotografije s Claytonom, no on je objavio njihovu prvu prošlog mjeseca za njegov rođendan. "Sretan mi rođendan", napisao je gitarist uz sliku na kojoj ljubi Lanu, a ona ih fotografira u ogledalu. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS