kao da ne stari

Koja je tajna vječne mladosti Jennifer Aniston? S 53 godine izgleda kao da ima 20, a estetske zahvate negira

Jennifer Aniston Profimedia 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Aniston dobila je ulogu Rachel Green u seriji "Prijatelji" kada je imala 25 godina, a od tada kao da nije ostarjela ni dana.

Zvijezda hit-serije "Prijatelji", glumica Jennifer Aniston, ove godine napunila je 53 godine što se po njezinom izgledu nikako ne može zaključiti.

Ulogu Rachel Green dobila je kad je imala 25 godina, a od tada kao da nije ostarjela ni dana i tvrdi da nije bila na zahvatima pomlađivanja već da svoju mladolikost duguje tjelovježbi, zdravoj prehrani, redovitim i intenzivnim beauty tretmanima, ali i dobrim genima.

Poznato je da Jennifer prakticira takozvani povremeni post, kada jede u vremenskom intervalu od 8 sati tijekom dana, a zatim 16 sati ne jede ništa.

Usto uvijek i pazi što jede, pa tako izbjegava ugljikohidrate kad god je to moguće, a prehrana joj se uglavnom bazira na sirovom voću i povrću, zdravim mastima i proteinima. Puno vode i osam sati sna te redoviti kardio treninzi, joga, meditacija i boks također su neke od tajni njezina mladolikog izgleda, ali i vitke figure.

Poznato je i da je Jennifer oduvijek imala zdrave navike pa je tako tijekom snimanja "Prijatelja" svaki dan jela istu salatu koju je donosila sa sobom na set.

Ipak, ističe i kako ne pribjegava restriktivnim dijetama i često se počasti tjesteninom, pizzom, kolačima i drugim stvarima u kojima uživa, a možda nisu toliko zdrave, no ni u čemu ne pretjeruje

"Ne dopuštam da moje navike u prehrani izmaknu kontroli. Moja filozofija je da se hranim zdravo. Prilično je jasno: jedite organsko voće i povrće, održavajte nizak unos šećera, pijte velike količine vode i dobro se naspavajte. Ali dopuštam sebi da se s vremena na vrijeme prepustim uživanjima u hrani. Ne zadajem sebi više nikakva pravila", kazala je jednom prilikom za Yahoo Food.

Mladoliki izgled duguje i suplementima na bazi kolagena, a ona je godina vjerna onima brenda Vital Proteins zbog čega je 2020. godine postala i njihova kreativna direktorica.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS