lijepa transformacija!

Žanamari je danas zasluženo jedna od najseksi Hrvatica, a pogledajte kako je izgledala prije 14 godina

showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić je nekad imala potpuno drugačiji imidž pa je tako kosu bojala u svjetliju nijansu dok je sada zanosna crnka, a i nije se izazovno odijevala kao sada.

Žanamari Perčić (39) spada među najseksi Hrvatice, a zanimljivo je vidjeti koliko se promijenila od početaka svoje pjevačke karijere od danas. 

Na arhivskim fotografijama iz 2007. vidljivo je da je Žanamari nekad imala potpuno drugačiji imidž. Imala je svjetliju kosu i šiške dok je sada zanosna crnka. 

Usto, pjevačica nije nosila tako izazovne odjevne kombinacije kao posljednjih godina u kojima ističe glavne atribute i pokazuje koliko je dovela svoje tijelo do savršenstva s vježbanjem.

Inače, Žanamari je pjevačku karijeru započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. godine. Makaranka je 2005. izdala svoj prvi album koji je nazvala svojim imenom.

Četiri godine kasnije je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu te se vjenčali 2014. Supružnici imaju kćer Gabrijelu (5).

Žanamari je 2012. odradila snimanje za naslovnicu magazina Playboy i toga se nedavno prisjetila na Instagramu. Pjevačica je na njoj pozirala samo u raskopčanoj kožnoj jakni i poderanim najlonkama, a pozornost s dekoltea skrenuo je njezin piercing pupku, ali isklesani trbušnjaci koji odaju da je već tada redovito posjećivala teretanu.

Perčić je progovorila za In magazin o estetskim korekcijama i istaknula da ju ljudi pitaju za neke dijelove tijela je li ih operirala. 

"Pa, zapravo nisam nikada imala nijednu plastičnu operaciju. Imala sam jednu operaciju, i to operaciju nosa koja mi je bila prvenstveno funkcionalnog tipa! Znam da svi to kažu, ali možete vidjeti moj karton'', poručila je Žanamari.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS