a sad izgleda bolje no ikad!

Severina slavi 51. rođendan! Pogledajte koliko se promijenila od početka karijere, izvukli smo fotografije iz arhive!

Severina Danijel Soldo/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Severina je navršila 51 godinu, a mi smo se prisjetili njezinih imidža, koje je često mijenjala tijekom uspješne glazbene karijere.

Severina slavi 51. rođendan, no malo tko može povjerovati da ima toliko godina s obzirom na njezin mladoliki izgled, zbog kojeg često dobiva komplimente da izgleda poput djevojčice.

Severina danas njeguje ženstveni i seksepilni imidž, koji je tijekom uspješne glazbene karijere mijenjala više puta, pa je se mnogi sjećaju i s posve kratkom frizurom, ali i plavom bojom kose.

Pozornost je plijenila i svojim hrabrim modnim kombinacijama, a mi smo se prisjetili nekih njezinih izdanja, koje možete pogledati u našoj galeriji.

Svoj 51. rođendan Severina je proslavila u društvu svojih najboljih prijatelja i bliskih osoba, a u njezinim pričama na Instagramu može se vidjeti i malo atmosfere koju su podijelile njezine prijateljice. Severina je na rođendansku proslavu stigla u ružičastoj haljini koja je istaknula njezinu figuru, a puhala je i u veliku rođendansku tortu s njezinim fotografijama.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Severina u sigurnom naručju muškarca koji joj povodom posebnog dana poručuje samo jedno: ''Odavde do vječnosti...''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naša pjevačica progovorila o problemu s kojim se nosi od mladosti: "Već s 19 godina sam bila na tabletama, nije pomoglo"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS