jeste li bili?

Prisjetite se kako je izgledala prva Ultra u Splitu: Na Poljudu je tada partijalo više od 100 tisuća ljudi!

Prvi Ultra Europe festival u Splitu, 2013. godina Ivana Ivanović/Pixsell 1/39 >> Pogledaj i ovo +28 Galerija

Prvi Ultra Europe festival u Splitu održao se 2013. godine, a danas počinje jubilarno 10. izdanje.

U Splitu danas počinje jubilarni 10. Ultra Europe festival.

Partijaneri iz cijelog svijeta preplavili su grad pod Marjanom, a ove se godine na festivalu očekuje oko 150.000 posjetitelja iz 140 zemalja.

Festivala nije bilo tijekom dvije pandemijske godine, a prva Ultra u Splitu održala se 12. i 13. srpnja 2013. godine na stadionu Poljud.

Tada su nastupali su Sander van Doorn, Porter Robinson, Avicii, Adam Beyer, Carl Cox, Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell i brojni drugi glazbenici. Zbog toga je u Split tada došlo oko 103.000 ljudi iz Velike Britanije, Španjolske, Njemačke i Austrije, ali i iz prekooceanskih država poznatih po jakoj elektronskoj sceni, poput SAD-a, Kanade i Australije te brojnih drugih zemalja, a festival se nakon toga preselio na Hvar.

Kako je izgledala prva Ultra u Splitu, pogledajte u našoj galeriji.

10. Ultra Europe festival će se od petka do nedjelje održati na splitskom Parku mladeži, nakon čega tri dana seli na Brač, Hvar i Vis, a nastupit će 150 DJ-eva.

Povezana vijest Zanimljivosti Split su uoči početka Ultre preplavili partijaneri iz cijelog svijeta, pogledajte kako izgleda grad!

Povezana vijest Celebrity Knoll u tangama podigla temperaturu u već užarenom Splitu, uoči nastupa na Ultri obline je stavila u prvi plan!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Danijela Dvornik objavila fotografiju u minijaturnom badiću: "Ljepota u svakom pogledu"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS