Baš su bili slatki!

Zavoljeli smo ih kao preslatke blizance u "Punoj kući", a gotovo 30 godina kasnije su neprepoznatljivi, a više i ne glume

showbuzz DNEVNIK.hr

Blake i Dylan Tuomy-Wilhoit utjelovili su Nicka i Alexa, sinove ujaka Jesseja i tete Becky u seriji "Puna kuća", a u toj ulozi su debitirali s dvije godine.

Blake i Dylan Tuomy-Wilhoit proslavili su se kao dvogodišnjaci u seriji "Puna kuća" kao preslatki blizanci Nicky i Alex

Braća su debitirala u šestoj sezoni, dok su ranije kao bebe pokazivana različita djeca. Utjelovili su sinove ujaka Jesseja i tete Becky, koje su tumačili John Stamos i Lori Laughlin. 

Dok su puno slavnije blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen odbile vratiti se kao Michelle Tanner u remakeu serije "Puna kuća" koju je Netflix snimio, Blake i Dylan nisu puno dvojili o svjetlima reflektora. Bilo je to 2016. kada je premijerno prikazana, a braća su imala 25 godina.

Njihovi su likovi prikazani kao kalifornijski dečki koji su napustili fakultet da bi pokrenuli biznis kamiona s brzom hranom, a posebno su se specijalizirali za riblje tacose. Iako su pristali na uloge, danas 30-godišnji Dylan i Blake više nisu glumci. 

Dylan posljednjih godina radi s druge strane kamere kao stručnjak za zvučne efekte i osvojio je tri nagrade Emmy za obavljeni posao na hit-seriji "Igra prijestolja". Bio je dio i serija "Jack Ryan" i "Castle Rock" te anima mange "Bilježnica smrti". 

Blake je velika podrška svom bratu i često mu je pratnja na raznim događanjima i dodjelama nagrada. Za razliku od Dylana, on je iskušao razne karijere i bio je četiri godine vatrogasac u Georgiji. Volio je svoj posao, no bio je predaleko od obitelji i prijatelja pa se ipak vratio kući u Kaliforniju. 

Kada se vratio kući, pridružio se obiteljskom poslu audioinženjeringa. Nada se da će postići uspjeh u tome baš kao i njegov brat, no u međuvremenu ga veseli objavljivati uživo igranje videoigrica na televizijskoj mreži Twitch. Prema njegovim objavama na Instagramu, u vezi je sa Siennom Hyerim Choi. 

Inače, serija "Puna kuća" emitirala se od 1987. do 1995., a hrvatska publika imala ju je priliku gledati. 

 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jedna je od rijetkih žena koja se ne libi pokazati sitne nesavršenosti, ali ovo su dokazi da fotografije za Instagram ipak uređuje

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS