Još se drži!

Sjećate se Kome iz naše humoristične serije? Od njegove uloge prošlo je 16 godina, a ovako izgleda danas!

Franjo Jurčec kao Koma - 1 Screenshot 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Franjo Jurčec početkom 2000-ih utjelovio je Komu u seriji ''Zauvijek susjedi'', a evo kako izgleda danas.

Serija ''Zauvijek susjedi'' svoju posljednju sezonu imala je sad već davne 2008. godine, ali njihove humoristične svakodnevnice mnogi se sjećaju i danas.

Jedan od glavnih likova bio je Grofov batler Koma kojeg je utjelovio naš glumac Franjo Jurčec. Od njegove uloge Kome prošlo je 16 godina, a do danas se gotovo ništa nije promijenio.

Franjo danas ima 87 godina, a ovog tjedna bio je u rijetkom izlasku i to na premijeri predstave ''Jezik kopačke''. 

Njegove najnovije fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Franjo je glumio u brojnim našim domaćim serijama i filmovima. Iako mu je uloga Kome ostala najzapaženija, svoj je talent ostavio i u ''ZG80'', ''Bitangama i princezama'', ''Crno-bijelom svijetu'', ''Našem malom mistu'' i još nekima.

Jedno od lica koje je nestalo s naše glumačke scene bila je i Lucija Hranjec koja je glumila jednu od tri cimerice. Danas živi potpuno drugačijim životom, a više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović, njena majka nije mogla suspregnuti emocije: ''Moja mala djevojčica...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput slavi rođendan, znate li koji? Uz slavljeničke fotke napisala je: ''Ma tko još broji!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS