blista i u petom desetljeću!

Gledateljima je najpoznatija po ulozi u seriji koja se godinama prikazuje, a evo kako izgleda izvan malih ekrana!

Emily Deschanel - 7 Profimedia 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Emily Deschanel već je godinama u sretnom braku s kolegom glumcem, a niti trudnoća ju nije spriječila da snima seriju ''Kosti''.

Glumica Emily Deschanel slavi 48. rođendan, a gledateljima ispred malih ekrana najpoznatija je po ulozi u hit-seriji ''Kosti''.

Tamo je utjelovila dr. Temperance Brennan, a za svoju izvedbu bila je nominirana za nagradu Satellite 2006. i Teen Choice Award 2007. godine.

Također je dobila i dvije uzastopne nagrade Ewwy (dodjeljuje ih Entertainment Weekly dobrim glumcima i serijama koji nisu nominirani za Emmy) za najbolju glavnu glumicu u kategoriji drame za 2009. i 2010. godinu.

Od treće sezone bila je koproducentica Kostiju, a od sredine četvrte postala je i producentica, zajedno s partnerom iz serije Davidom Boreanazom.

Emily Deschanel debitirala je u filmu "Napojnica od 2 milijuna dolara", a iako je glumila i u serijama "Zakon i red", "Providence" i "Crossing Jordan", ipak se proslavila ulogom dr. Brennan.

Inače, rođena je u filmskoj obitelji. Otac joj je poznati televizijski i filmski redatelj te fotograf Caleb Deschanel koji je bio nominiran za pet Oscara, a majka Mary bila je glumica. Istim putem krenula je i njezina mlađa sestra Zooey koju smo gledali u seriji ''Nova cura''.

Zbog očeva zanata živjela je svugdje po svijetu: u Italiji, Kanadi, Francuskoj, Južnoj Africi, pa čak i u bivšoj Jugoslaviji.

Prije nego je postala glumica, radila je kao hostesa.

''Bila sam savršena u tom poslu. Katkad se pitam zašto sam uopće postala glumica kad sam se tako voljela šepuriti po restoranima i laskati gostima'', rekla je svojedobno Emily.

Kada govorimo o njenom privatnom životu poznato je da se 2010. godine na privatnoj ceremoniji udala za Davida Hornsbyja, također glumca. Par zajedno ima dvoje djece - Henryja i Calvina.

Zanimljivo je i da je Deschanel seriju ''Kosti'' snimala tijekom cijele prve trudnoće, a sina Henryja rodila je samo dva dana nakon odlaska sa seta.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Nekad i sad Paparazzi su napokon snimili sina Michaela Jacksona koji se godinama vješto skrivao od medija, sve dosad!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Sve je drugo postalo nebitno kad se ona skinula u bikini! Ovi prizori objašnjavaju zašto je vrlo tražena u svojoj industriji

Seksi prorez na haljini kćeri legendarnog glumca obznanila je i više nego što su prisutni htjeli!

E sad je sigurno! Ovim je detaljem Janko Popović Volarić svima odgovorio na pitanje je li u braku

Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali likove iz serije ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Nekad i sad Jeste li primijetili kako se imidž Ivane Kekin promijenio nakon što se kandidirala za predsjednicu Hrvatske?

Povezana vijest Zanimljivosti Svi pričaju o neočekivanom pojavljivanju Kate Middleton, kraljevski fanovi ne kriju sreću: ''Ajme, koliko je lijepa!''
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS