Zgodan bio i ostao

Prošlo je gotovo 30 godina otkako je zarobio ženska srca kao plavokosi spasilac, a i danas je na plaži pravi mamac za poglede!

showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako danas izgleda David Chokachi koji je glumio Matta Brodyja u seriji "Spasilačka služba".

Glumac David Chokachi osvojio je ženska srca kada je u četvrtoj sezoni serije "Spasilačka služba" zamijenio svojeg imenjaka Davida Charveta u ulozi spasioca Matta Brodyja.

Tada najzgodniji plavokosi spasilac i u 54. godini mami poglede na plaži gdje, kao strastveni surfer, provodi svaki slobodni trenutak, a ljubav prema "jahanju na valovima" pomogla mu je i da ostane u top formi.

Chokachi je 1997. završio na popisu 50 najzgodnijih muškaraca na svijetu prema časopisu People, a iz serije je otišao 1999. godine.

U kultnoj seriji ostvario je svoju prvu ulogu u karijeri, a nakon toga je glumio i jednog od glavnih likova u seriji "Witchblade" te je ostvario i mnogo drugih manjih televizijskih i filmskih uloga, a pojavio se i u reality showu "Confessions of a Teen Idol" u kojem su nekadašnji tinejdžerski idoli pokušavali oživjeti svoje karijere.

David se i danas aktivno bavi glumom i zadnju ulogu je ostvario u hororu "Blood Pageant" iz ove godine.

Što se tiče njegova privatnog života, od 2004. godine je u braku sa Susan Brubaker s kojom ima kći Brit Madison te na svojem Instagramu, gdje ga prati preko 17 tisuća ljudi često dijeli njihove zajedničke obiteljske trenutke.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS