bila je favorit, ali...

Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine YouTube/Screenshot 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Jelena Karleuša je 2004. godine sudjelovala na Beoviziji s pjesmom "Moli me", nakon čega je odlučila da se više neće prijavljivati na to natjecanje.

Iako je jedna od najvećih glazbenih zvijezda u Srbiji, pjevačica Jelena Karleuša samo je jednom pokušala predstavljati svoju zemlju na Eurosongu.

Jelena je na izboru za srpsku pjesmu Eurovizije, takozvanoj Beoviziji, sudjelovala davne 2004. godine, kada se predstavila s pjesmom "Moli me", koju je izvela s Marcusom.

Iako je uoči natjecanja bila među favoritima za pobjedu, na kraju je zauzela 11. mjesto.

"Sjećam se da sam bila toliko razočarana i potresena da sam otišao u backstage nakon što sam preslušala glasovanje. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njezina prijateljica donijele su bocu votke da popiju, jer su se voljele malo zabaviti. Vidjela sam tu votku, natočila sam je u plastičnu čašu i popila. Nakon pet minuta, bilo mi je jako loše. Bio je to prvi put da sam probala alkohol. Nakon toga je bilo puno nepravde u mom životu, ali više nikada nisam probala alkohol", prisjetila se.

Inače, Srbi će svojeg predstavnika za ovogodišnji Eurosong odabrati u subotu 2. ožujka.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kraljevska obitelj prolazi kroz teško razdoblje, a izostanak javne potpore njezine važne članice itekako se osjeti

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS