Mijenja li se ona uopće?

Jedna od najljepših Hrvatica proslavila je 40. rođendan, prijateljica je otkrila kako je izgledala prije 11 godina, razlike kao da nema!

Iva Jerković Iva Jerković/Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iva Jerković proslavila je 40. rođendan, a među čestitkama su se našle i neke fotografije koje odaju koliko se malo promijenila tijekom posljednjih desetak godina.

Domaća manekenka i voditeljica Iva Jerković, koju mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica, proslavila je 40. rođendan, a sa svojim je pratiteljima u Instagram pričama podijelila brojne čestitke koju su joj uputili dragi prijatelji.

Među njima se našla i ona Suzy Josipović Redžepagić, a riječ je o njihovoj zajedničkoj fotografiji snimljenoj još 2010. godine.

"Sretan rođendan mojoj, naljepšoj Ivi Jerković", napisala je Suzy uz fotografiju na kojoj poziraju, a za koju bi malo tko rekao da je snimljena prije 11 godina jer Iva se do danas gotovo ništa nije promijenila.

Iva je u veljači 2020. godine rodila kćerkicu Rinu Ami, koju je dobila s poduzetnikom Josipom Antićem. Vezu su godinama skrivali, a Iva je prvi put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Ovoj ženi su 63 godine, u bikiniju izgleda savršeno, no mnoge je jedan detalj na ovoj fotki dobro nasmijao!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS