sjećate se nje?

Nekad je bila dobro poznato lice na domaćoj sceni, a sad se rijetko pojavljuje u javnosti, no fotografima ne može promaknuti!

Gianna Apostolski (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nekadašnja voditeljica Gianna Apostolski danas živi puno privatnijim životom, a sada su je fotografi ulovili u šetnji Zagrebom.

Splićanku Giannu Apostolski mnogi još pamte kao voditeljicu kultnih "Golih vijesti" u emisiji Nove TV "Red Carpet". Prva takva emisija na našim prostorima svojevremeno je uz ekrane prikovala cijelu Hrvatsku.

No Giannu već dugo godina nemamo priliku gledati na televiziji i danas živi puno privatnijim životom, ali sada su je fotografi uspjeli uloviti u Zagrebu.

Gianna je gradom prošetala u ležernom izdanju no svejedno je plijenila poglede, a po fotkama se može zaključiti i da je bila sjajno raspoložena jer je snimljena kako nasmiješena ćaska s uličnim prodavačem.

Inače, Apostolski je nakon karijere na televiziji završila studij odnosa s javnošću i vratila se u rodni Split gdje vodi agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila, jahti i VIP usluga s 12 godina mlađim zaručnikom Dujom Bašićem.

Iako više nije pred kamerama, još uvijek mami uzdahe atraktivnim fotografijama koje dijeli na Instagramu gdje broji gotovo 25 tisuća sljedbenika.

Kako je Gianna izgledala tijekom televizijske karijere i koliko se od tada promijenila, pogledajte i našoj galeriji. 

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS