ne viđamo je često

Prije 14 godina prikovala je uz male ekrane cijelu Hrvatsku, a danas o njoj piše Forbes te i dalje svojom pojavom mami uzdahe

Gianna Apostolski - 1 Josip Regović/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Bivša voditeljica Gianna Apostolski pobrinula se da je svi primijete u rijetkom izlasku u haljini koja ističe dekolte i noge.

Splićanku Giannu Apostolski mnogi još dobro pamte iz kultnih "Golih vijesti" koje je vodila 2008. godine u emisiji Nove TV Red Carpet.

Prva takva emisija na našim prostorima svojevremeno je uz ekrane prikovala cijelu Hrvatsku, no Gianna se odavno oprostila od voditeljskog posla, a danas živi i puno privatnijim životom.

Ipak, nije mogla propustiti dodjelu nagrada Story Hall of Fame u Zagrebu, a pobrinula se i da je svi primijete. Za ovu je prigodu odabrala raskošnu ljubičastu haljinu u kojoj je istaknula bujni dekolte, a kroz visoki prorez izbacila je i noge, pa su joj pogledi bili zajamčeni.

Inače, Apostolski je nakon karijere na televiziji završila studij odnosa s javnošću i vratila se u rodni Split, u kojem vodi agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila, jahti i VIP usluga s 12 godina mlađim zaručnikom Dujom Bašićem.

Koliko joj to dobro ide, dokazuje i činjenica da je u novom broju monegaškog izdanja uglednog časopisa Forbes uvrštena na popis vodećih ženskih poduzetnica čiji rad treba zapratiti, čime se pohvalila u pričama na Instagramu.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Šest godina mlađi dečko nije skidao pogled sa zgodne Larise, prvo ga je skrivala, ali sada se voli njime pohvaliti!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS