Sjećate se nje?

Gdje je nestala jedna od naših najljepših voditeljica s početka 2000-ih? Bila je omiljeno TV lice, a onda je odselila iz Hrvatske

Barbara Radulović Dusko Jaramaz/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Barbara Radulović bila je omiljeno lice s malih ekrana i često je završavala na popisima najljepših Hrvatica, a evo gdje je danas.

Nekadašnja voditeljica Barbara Radulović proslavila se u prvom hrvatskom talent-showu "Story Supernova" 2003. godine i bila je jedna od najozbiljnijih ženskih kandidatkinja za pobjedu, no ipak ju je odnio Marin Tironi.

Nakon sudjelovanja u showu završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu i izgradila uspješnu voditeljsku karijeru.

Vodila je razne glazbene emisije i festivale te je brzo je postala jedno od omiljenih lica s malih ekrana, a redovito je završavala i na popisima najljepših Hrvatica.

No, onda je jednostavno nestala.

Nakon što se povukla s malih ekrana, posvetila se producentskom poslu i posuđivanju glasova, a onda odselila u Austriju.

Barbara nije aktivna na društvenim mrežama, malo se toga o njoj zna, a kako je izgledala u danima najveće slave, prisjetite se u našoj galeriji.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

Povezana vijest Celebrity Ispod raskopčane košulje Slavka Sobina nazirali su se rezultati mukotrpnih treninga koje naš proslavljeni glumac ne propušta

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom u novim izazovima, pjevačica je fotografijom pokazala što je preslatki mališan jedva dočekao!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova u prvom zajedničkom izlasku potvrdile šuškanja koja traju već dugo, čini se da je sve vrlo jasno!

Povezana vijest Celebrity Hoće li se William i Harry ikada pomiriti? Evo što kaže kraljevski stručnjak nakon što su se nedavno susreli!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS