Rasturila na modnoj pisti!

Isplivale fotke naše bivše voditeljice iz 2006. godine: Evo kako je izgledala dok smo je gledali na malim ekranima, koje je s vremenom napustila!

Antonija Stupar Jurkin Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Antonija Stupar Jurkin proslavila se kao televizijska voditeljica, a evo kako je izgledala 2006. godine kada je pred publiku izašla i u ulozi manekenke.

Antonija Stupar Jurkin proslavila se kao televizijska voditeljica, ali 2019. godine odlučila se oprostiti od svoje medijske karijere.

Godinama smo je gledali na malim ekranima, a u početku svoje karijere proslavila se i kao manekenka.

Davne 2006. godine Antonija je nosila reviju vjenčanica na Danima vjenčanja, a u našoj fotogaleriji možete pogledati kako je tada izgledala jedna od najljepših voditeljica hrvatske scene.

U sivoj haljini i ravne kose, zasjala je na modnoj pisti, a moramo priznati da se od tada nije puno promijenila te da i danas s 40 godina izgleda jednako mladoliko.

Danas se posvetila obiteljskom životu i drugoj karijeri, a na svom Instagram profilu redovno sa svojim pratiteljima dijeli kako provodi vrijeme.

Teško je ne primijetiti da je Antonija zadržala vitku figuru te da i dalje brine o svom izgledu.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Srpska folk pjevačica privedena je na aerodromu, izvor za srpske medije otkrio kako je reagirala!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Supruga Harisa Džinovića otkrila što misli o provokativnim fotografijama svoje kćerke: ''Teško se nosimo s tim...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS