bio u centru skandala!

Paparazzi su napokon snimili sina Michaela Jacksona koji se godinama vješto skrivao od medija, sve dosad!

Blanket Jackson Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Najmlađi sin pokojnog Michaela Jacksona vješto se skriva od javnosti, ali fotografi ga s vremena na vrijeme uspiju fotografirati. Živi u Kaliforniji, a danas ima 22 godine.

Najmlađi sin Michaela Jacksona Blanket Jackson godinama se vješto skriva od javnosti, a sada su ga fotografi uspjeli uloviti.

Naime, fotografi su 22-godišnjeg mladića uhvatili ispred jednog restorana u Kaliforniji, a bio je u ležernoj modnoj kombinaciji.

Blanket je promijenio ime u Bigi, a puno ime mu je Prince Michael Jackson II. Bigija je javnost upoznala kada je imao samo devet mjeseci. Tada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime iznad ograde, što je izazvalo veliki skandal. Još dok je bio živ, Michael ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada bi se zajedno pojavljivali u javnosti.

Nakon što je pjevač preminuo, Bigi se potpuno povukao iz javnosti. Iznimku je napravio krajem 2021. godine kada je za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promjena. Tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu.

Nitko nije ni znao kako izgleda dok ga prije nekoliko godina paparazzi nisu ulovili u Calabasasu u Kaliforniji, a doznalo se i da je ondje, nakon što je postao punoljetan, kupio vilu vrijednu 2,6 milijuna dolara.

Bigija je Kralj Popa dobio sa surogat-majkom, a sina Princea i kćer Paris dobio je sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debbie Rowe.

Sve troje djece odgojio je sam, uz pomoć svojeg osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti.

Naime, svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će zadnji dobiti kada navrše 40 godina.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dugo im je trebalo da svoju ljubav ozakone, a ovom tajanstvenom paru nakon 17 godina ostvarila se najveća želja!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Mama Luke Nižetića zadivila ekipu na Instagramu: ''Kad narastem, želim biti gospođa Tamara!''

Svi pričaju o neočekivanom pojavljivanju Kate Middleton, kraljevski fanovi ne kriju sreću: ''Ajme, koliko je lijepa!''

Sve je drugo postalo nebitno kad se ona skinula u bikini! Ovi prizori objašnjavaju zašto je vrlo tražena u svojoj industriji

Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali likove iz serije ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Zanimljivosti Razvod Marija Ančića tema je razgovora u splitskim krugovima, mnogi se čude: ''Bili su fenomenalan par''

Povezana vijest Celebrity Kate je svoje modne dodatke pretvorila u moćne simbole ljubavi i nade, kako šalje skrivene poruke?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS