Evo čime se bavi!

Možete li vjerovati da ova slatkica iz omiljenog sitcoma ima već 48 godina? Ipak, nešto se na njoj do danas nije promijenilo!

Candace Cameron - 9 Profimedia 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Candace Cameron Bure proslavila se u seriji "Puna kuća", a evo gdje je i kako izgleda danas.

Humoristična serija "Puna kuća" obilježila je odrastanja djece diljem svijeta tijekom 80-ih i 90-ih godina, a jedna od glumica koju iz nje danas dobro pamtimo kao D.J. Tanner jest Candace Cameron Bure.

Candace danas ima 48 godina, još uvijek se bavi glumom i produciranjem, a uz sve to je i uspješna poduzetnica.

U sretnom je braku već 28 godina s umirovljenim hokejašem Valerijem Bureom, s kojim ima kćer Natashu i sina Maksima.

Kada ga je prvi put srela, bilo joj je samo 19 godina, a upoznao ih je njezin kolega iz "Pune kuće" Dave Coulier na jednoj dobrotvornoj hokejaškoj utakmici.

Candace se može pohvaliti i mladolikim izgledom kojemu se mnogi dive, a njezin prepoznatljivi osmijeh i dalje joj je zaštitni znak. 

Nakon ovog sitcoma koji ju je proslavio, Candace je glumila u još puno serija i filmova, ali nijedna uloga nije joj bila ovako zapažena.

2021. godine lansirala je i svoju liniju odjeće s kojom, sudeći po društvenim mrežama, dobro posluje.

Kako izgleda danas i koliko se promijenila u ovih tridesetak godina od serije, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Gola leđa na senzualnoj haljini Maje Šuput pun su pogodak, u ovakvom stajlingu mogla bi na svjetski poznate crvene tepihe!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Milica iz Kumova ne skriva koliko je zaljubljena, našeg zgodnog rukometaša više ne pušta iz ruku!

Povezana vijest Nekad i sad Pogađate li na prvu o kojoj je zvijezdi kultnog filma riječ? Godine su i nju stigle, ali i dalje ima ono nešto

Povezana vijest Nekad i sad Nekad najpoznatiji holivudski brk uhvaćen zapušten i snužden, zbilja ne nalikuje na sebe više

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS