Prošlo je 29 godina!

Zbog legendarne reklame za njom su uzdisale žene i muškarci, a sada je ponovila istu scenu i kao da se uopće nije promijenila

Cindy Crawford (Foto: Instagram) instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Cindy Crawford ponovila je snimanje legendarne reklame iz davne 1992. godine.

Jedna od najslavnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford vratila se u prošle dane i ponovila legendarni prizor iz reklame za Pepsi na Super Bowlu održanom 1992. godine.

Danas 55-godišnja Cindy na profilu na Instagramu pokazala je da prkosi godinama i pohvalila se utegnutom linijom na kojoj joj zavide i dvostruko mlađe kolegice. Fotografiju je odlučila snimiti u dobrotvorne svrhe, i to kako bi prikupila sredstva za dječju bolnicu American Family u Wisconsinu, gdje se od leukemije liječio i njezin pokojni brat Jeff, koji je preminuo u dobi od samo tri godine.

Stoga slavna ljepotica nije krila oduševljenje ovim povratkom u prošlost i prilikom da učini dobro djelo.

"Uvijek mi je zadovoljstvo i uzbuđenje raditi s prijateljem Davidom Yarrowom, a još više kada je to u dobrotvorne svrhe. Vratili smo se u 1992. godinu kako bismo ponovno stvorili povijesni trenutak i prikupili sredstva za dječju bolnicu. Do sada smo uz Davidovu pomoć već prikupili milijun dolara. Zahvaljujem i svojem frizeru Peteru Savicu koji mi je napravio čuvenu frizuru. Oduševljena sam što sam mogla biti ovdje i mislim da smo uspjeli", napisala je Cindy uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Cindy je, inače, danas uspješna i samopouzdana žena koja se ne libi pokazati lice bez trunke šminke. Na takve se poteze odlučila kako bi ušutkala internetske trolove koji su je pokušali posramiti zato što se još uvijek bavi modelingom u svojoj dobi.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS