ne žali za danima slave!

Bivša misica je nestala s modnih pista, pojavila se njezina stara fotka na kojoj je u društvu tragično preminule glumice

Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nina Slamić rijetko se pojavljuje u javnosti otkad se posvetila svojoj obitelji i 2004. se udala za Hrvoja Gudeljevića s kojim je dobila troje djece.

Bivša Miss Hrvatske Nina Slamić rijetko se pojavljuje u javnosti, a posljednji put je to bilo u studenom 2018. kada je prošetala po pisti u sklopu humanitarne revije u čast ženama oboljelim od raka dojke. 

Domaća ljepotica se posvetila svojoj obitelji i čini se da joj ne nedostaju dani kada je bila dio mnogih modnih događanja. Nina se 2004. udala za poduzetnika Hrvoja Gudeljevića s kojim je dobila troje djece. 

Voli svoj miran život i ne žali za danima najveće slave. Ranije se najčešće pojavljivala u javnosti u društvu prijateljice Ivane Delač koja je poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske. 

Pojavile su se stare fotografije iz 2007. na otvaranju jedne trgovine u Zagrebu u društvu tragično preminule glumice Dolores Lambaše. Obje su pozirale s velikim smiješkom na licu. 

Inače, Dolores je slovila za jednu od najljepših domaćih glumica i Hrvatica općenito, no njezin je život prerano ugašen u prometnoj nesreći koja se zbila prije više od sedam godina.

Dolores je rođena u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine, gdje je završila Jezičnu gimnaziju i Glazbenu školu. Njezin život obilježio je glumački rad na televiziji, filmu i u kazalištu. Glumila je u serijama "Najbolje godine", "Zakon ljubavi", "Zauvijek susjedi" i mnogim drugima, a zapaženu je ulogu ostvarila u filmu "Vjerujem u anđele", koji joj je osobno bio i najdraži. Publiku je osvojila osmijehom i karizmom te je pred sobom imala perspektivnu glumačku karijeru.

Osim po svojim glumačkim ostvarenjima, u javnosti je bila poznata i po ljubavnim vezama sa starijim kolegama Ivom Gregurevićem i Franom Lasićem te poduzetnikom Josipom Dikanom Radeljakom.

U noći 23. listopada 2013. godine izgubila je život u prometnoj nesreći kao suvozačica automobila kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj.

Njih dvoje tada su se vraćali iz Beograda s kazališne predstave, a pri povratku su odlučili posjetiti glumčeva prijatelja Željka Sladetića u Iloku. Tamo su, nakon obilaska vinskog podruma i zabave, odlučili prenoćiti, no onda su, iz još nepoznatih razloga, usred noći ipak odlučili krenuti na put.

Automobil je sletio s autoceste kraj Slavonskog Broda zbog prevelike brzine, a Lambaša je zadobila teške ozljede. Hitno su je prevezli u bolnicu, no, nažalost, nakon nekoliko sati izgubila je bitku za život.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS