"promijenila" je rasu

Ekstremnom transformacijom uvrijedila je mnoge i našla se na udaru kritika, a nećete vjerovati kako je izgledala prije!

Little Mix (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bivša članica grupe Little Mix Jesy Nelson je zbog svojeg izgleda u pjesmi "Boyz" optužena za takozvani "blackfishing".

Mlada britanska pjevačica Jesy Nelson (30) postala je svjetski poznata zahvaljujući ženskoj grupi Little Mix koju je napustila kako bi ostvarila samostalnu karijeru.

Prošli tjedan izbacila je i spot za svoju debitantsku solo pjesmu "Boyz" na kojoj je surađivala s Nicky Minaj, no veliki trenutak u njezinoj karijeri zasjenile su kritike na račun njezina drugačijeg izgleda.

Zbog lažnog tena i voluminoznih kovrča, Jesy je optužena za "blackfishing", što je popularan termin za osobe koje se pretvaraju da su tamnoputi ili miješane rase.

Ona, pak, tvrdi da prirodno tako izgleda te se pokušala opravdati u videu uživo na svojem Instagramu.

"Nikad mi nije bila namjera uvrijediti ljude tamne puti svojim spotom i pjesmom. Kosa mi je prirodno kovrčava, naslijedila sam je od oca. Htjela sam imati periko koja je iste teksture kao moja kosa i iskreno nisam mislila da radim nešto krivo", kazala je pjevačica, a dotaknula se i svoje vidno tamnije puti.

"U spotu s Nicky nemam lažni ten. Prije snimanja sam tri tjedna bila na Antigui. Kao bjelkinja sam prava sretnica jer brzo potamnim. Čak me i Leigh-Anne Pinnock iz grupe Little Mix jednom pitala: 'Jesi li sigurna da nisi miješane rase jer ti je koža tamnija od moje kada pocrniš na suncu", tvrdi Jesy koja je na svojem Instagramu izbrisala svoje stare fotografije i otpratila sve osim P Diddyja i Nicki Minaj, a nakon toga su je prestale pratiti kolegice iz bivšeg benda Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards i Jade Thirlwall.

Grupa Little Mix nastala je 2011. godine i prva su skupina koja je pobijedila u slavnom talent showu "The X Factor", nakon čega su potpisale ugovor sa Simonom Cowellom i njegovom izdavačkom kućom Syco Music. Jesy je tada izgledala potpuno drugačije i nećete je prepoznati na starim fotkama koje možete pogledati u našoj galeriji.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Mjesecima nije bilo zajedničkih objava, ali Franka je sad podijelila zanimljiv video s Ćorlukom, a društvo im je pravio naš poznati par

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS